Rouwarrangementen

...maken, is één van onze specialiteiten. Voor een mooi opgestoken boeket tot een zeer exclusieve kistbedekkende grafkrans bent u bij ons aan het juiste adres. Nu meer dan 100 foto's van eigen werk op:

www.rouwshop.nl

Om uw bloemwerk een persoonlijk tintje te geven bieden wij u de mogelijkheid om een rouwlint of graflint met verschillende lettertype en formaten bij ons te bestellen. Nu kunt u veel meer tekst op 1 lint kwijt, waardoor het afscheid een nog persoonlijkere tint kan krijgen (wij drukken het rouwlint zelf met de computer)

Wat voor een standaard bloemist niet mogelijk is, is voor ons een uitdaging. Heeft u aparte ideeen om de laatste wens van uw geliefde te vervullen, wij staan met al onze creativiteit voor u klaar. Om het rouwwerk meer persoonlijk te maken zijn er verscheidene mogelijkheden om dit te bewerkstelligen.In het verleden hebben wij reeds aan diverse wensen gehoor gegeven, zoals een klaverboer van een kaartspel, een drie-dimensionale mosdolfijn geheel bekleed met witte rozen, een zwaan, een beer, harten etc...

Nieuw en Uniek : onze mosdieren geven u een zeer waardig bloemwerk voor uw geliefde op de dag van afscheidnemen, maar deze dieren zijn na de plechtigheid naast of om het graf neer te zetten als een blijvende herinnering aan de geliefde. Dit in tegenstelling tot traditionel rouwwerk wat na enige tijd wordt weggegooid.Wij kunnen de mosdieren eventueel helemaal opmaken met de door u gewenst bloemen.

Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om mos-tapijten voor u te verzorgen, om neer te leggen op het graf in de periode dat de grafsteen nog niet aanwezig is.

  1. Al eens op één van onze andere sites geweest?
    www.bruids-meisje.nl - www.rouwshop.nl

Bestel hier online